Investeringsprojecten

Investeren in residentieel vastgoedproject

Met een investering in Waterfront 35 kiest u voor residentieel vastgoedproject langs de Brusselse Kanaalzone waarbij u geniet van 25 jaar lang gewaarborgde én geïndexeerde opbrengsten! Bovendien wordt de verhuurdienst voor u opgevolgd. Minimum €5.112 jaarlijkse huuropbrengsten!

Hoe kunnen we de huuropbrengsten waarborgen? Dankzij de samenwerking tussen projectontwikkelaar Bricks and Leisure en een Brussels Sociaal Verhuurkantoor (SVK). Bricks and Leisure bouwt Waterfront 35 en verkoopt de appartementen aan particuliere investeerders. Het Sociaal Verhuurkantoor, dat door de overheid gesubsidieerd wordt, huurt de appartementen van de investeerder, om ze daarna door te verhuren aan de uiteindelijke huurder. Zo geniet de investeerder 25 jaar lang van gewaarborgde huurinkomsten!

Voordelen van dit project:

  • Hiermee kunt u iets doen aan uw verlieslatende spaarrekening
  • U wilt geen zorgen, maar een verhuurservice
  • Extra opbrengsten waarmee u van het leven kunnen genieten
  • Brussels Kanaalplan = Enorm meerwaardepotentieel

Investeren in business flats

Slim investeren in betaalbare business flats? Investeer in Zeebrugge, dat is profiteren van een locatie waar er steeds gewerkt wordt, het hele jaar door. Zeebrugge heeft de grootste autohaven ter wereld en de grootste aardgashaven van Europa. Waar de vraag groter blijft dan het aanbod! Ontdek de 4 aspecten die dit project zo succesvol maken!

Business flats in Zeebrugge bieden een alternatieve en veilige vorm van investeren. Mensen beleggen in vastgoed met hogere rendementen dan het spaarboekje. Ontvang meer rendement op uw spaargeld!

U krijgt een duidelijk inzicht hoe de investering in z’n werk gaat, u kan plannen inkijken, afspraak maken om de business flats zelf te bezoeken en ontdekken wat er allemaal gepaard gaat met een dergelijke investering.


Investeer in studentenvastgoed project

Door de grote vraag naar studentenvastgoed in Brussel. UNEST Erasmus is een gloednieuw vastgoedproject in studentenhuisvesting in Brussel, de grootste studentenstad van het land. Met een tekort van maar liefst 9000 koten is de vraag naar studentenkamers enorm. Wat UNEST Erasmus uniek maakt is dat u vanaf €115.000 excl. BTW al notarieel eigenaar bent van uw studentenkamer in Brussel. Bovendien wordt het vastgoed volledig voor de investeerder beheerd. Van onderhoud aan het gebouw tot het zoeken naar huurders. Als kers op de taart kiest de huurder zelf zijn huurprijs. Laagdrempelig investeren!

Waarom UNEST Erasmus een goede investering is:

  • Moderne studentenkoten met eigen kitchenette en badkamer
  • Laagdrempelig investeren vanaf €115.000 (excl. BTW)
  • Nijpend tekort van 9000 studentenkamers in Brussel = opportuniteit! 

Benieuwd wat het jou kan opbrengen?

Investeer in studentenkamers in Brussel als belegging of voor jouw student. Investeer in UNEST Erasmus en kies zelf aan welke huurprijs jouw kot verhuurd wordt. Bovendien zoeken wij naar huurders en onderhouden van het gebouw. Zo kan jij maximaal genieten van jouw investering.