Investeren in hotelkamers

Het idee om te investeren in hotelkamers komt uit de Verenigde staten. Lang was dit soort investeren enkel weggelegd voor mensen met enorm grote vermogens. Ondertussen is dit toegankelijk voor iedereen die wil investeren in hotelvastgoed. Als je investeert in een hotelkamer doe je dit enkel voor de huurinkomsten. Jij koopt deze aan en de hoteleigenaar staat in om de hotelkamer te verhuren en te onderhouden, waarna de mooie huurinkomsten verdeeld worden. Dit zal je tot maximaal 7 procent op jaarbasis op leveren.Investeren in hotelkamers
Het hoge rendement van een investering in een hotelkamer is mede te danken aan het goede dagelijkse onderhoud van zulke hotelkamers. En dat de hotelexploitant er alles aan doet voor een optimale bezitting waardoor je zeker bent van winst. Het rendement van een investering in een hotelkamer ligt stukken hoger dan het klassieke spaarboekje en je kan al instappen vanaf 50.000 euro.

Het is van belang dat je investeert bij de juiste groep van hotels, die groep waar jij je het beste bij voelt. Informeer je! Vraag minstens bij 3 hoteleigenaars informatie aan. Hieronder een greep van de verschillende mogelijkheden om te investeren in hotelkamers waar je onmiddellijk informatie kan aanvragen.

Is investeren in hotelkamers veilig?

Je krijgt geen aandelen of dergelijke maar wel een notariële akte waar de aankoop van je hotelkamer(s) in beschreven staat en je duidelijk de eigenaar bent van een hotelkamer. Deze laat je dan exploiteren door de hotelexploitant. Allereerst maak je winst als je het vastgoed doorverkoopt, en ondertussen maak je winst op de verhuur van de hotelkamer aan toeristen en zakenlui. Met andere woorden, investeren in een hotelkamer biedt je zekerheid en veiligheid!

Geen onderhoud of onderhoudskosten, alles is geregeld.

Investeren in een hotelkamer is zorgeloos. Alles wordt voor je geregeld omdat je alles uitbesteed aan een professioneel hotelmanagement. Het is de uitbater die de verzorging en onderhoud van het hotelvastgoed op zich neemt en hier dan ook volledig verantwoordelijk voor is. Zo zal je ook nooit problemen hebben met wanbetalers of huurschade.

Voordelen en nadelen van investeren in een hotelkamer

Er zijn bijna alleen voordelen aan het investeren in een hotelkamer. Zo heb je het enorm hoge rendement, de lage instapkosten. Je hebt ook aanzienlijke fiscale voordelen. In vele hotels krijg je ook nog eens aantal dagen dat je zelf tegen een mooi voordeeltarief in het hotel kan verblijven. Je dient ook rekening te houden da de eigendomsstructuur niet van de simpelste is. Je kan het vastgoed ook niet op élk moment verkopen, dit dien je in je achterhoofd te houden als je bijvoorbeeld eens extra cash nodig hebt. Wat je toch als een nadeel kan aanzien.

Voor de rest besluiten we dat hotelkamers een zorgeloze en betaalbare investering zijn voor wie een veilige en prachtig alternatief zoekt voor het klassieke spaarboekje.

Verdien zorgeloos rendement op uw spaargeld!

De nieuwe succesformule is beleggen in hotels. Speel in op het nijpend tekort aan hotels aan de Belgische kust. U kunt dus een hotelkamer kopen in het nieuwe Mercure-hotel te Blankenberge. Dit hotel wordt uitgebaat door Industrie Hoteliere. Mercure behoort tot de groep Accor die Europees marktleider zijn in de hotelwereld. Op deze manier wordt u mede-eigenaar van een hotel in een erg succesvolle groep die hoge bezettingen kan voorleggen.

Exclusief vastgoed, zorgeloos verhuren met continu inkomsten. Investeer mee in een viersterrenhotel op toplocatie!